fredag 24. januar 2014

Hageprosjekt 2014

Vinterstid er en herlig tid for planlegging av hage. Drømme oss litt bort når vinden uler som værst ute og vi koser oss innendørs. Hva skal bli årets hageprosjekt? ,,,,for vi må jo alltid ha et eller annet på gang. Det har skjedd mye i hagen hos oss de siste tre årene, men vi stopper ikke med det. Tankene og drømmene er mange.

Alt starter med en tanke,,, Hos oss startet årets hageprosjekt med tanker om at det hadde vært kjekt med en trapp ned til drivhuset. Det ble sendt prisforespørsel på trapp til Sivert Waagen og derfra ballet det bare på seg :) For så vidt er ikke det noen uvanlighet her i huset :))

I dag har vi fått lever 12 tonn med stein fra Sivert Waagen! Har ikke planlagt å legge 12 tonn stein i år, men vi har godt med lagringsplass til kommende år og planer for bruken mangler det ikke på! 12 tonn med morro :)


12 tonn med morro :)

Årets hageprosjekt
 • Støpe dekke rundt drivhuset og legge Oppdal bruddheller
 • Lage trapp i skråningen fra plenen ned til drivhuset. Her har vi valgt massive granittrinn (100 x 35 x 16 cm)
 • Lage sti fra gårdsplassen over plenen frem til trappen til drivhuset. Vi har valgt å legge sti med lys grå granitt belegningsstein som er tromlet for å gi et rustikt inntrykk.
 • Lage kant rundt karpedammen i Jondal naturstein og legge Oppdal bruddheller i gangstier rundt. I tillegg får vi et lite platå hvor vi legger Oppdal bruddheller hvor det blir plass til en liten benk hvor vi kan sitte og nyte det gode liv :)
Måtte våren & sommeren bli god og vare leeenge! Her blir det mye morro for oss hagegale!

Ønsker dere en herlig helg :)

4 kommentarer:

 1. Oiiioij...her blir det morro!!
  Og det er jo greit få alt levert med en gang..og så tar en et prosjekt etterhvert:)
  Gleder meg til å se hvordan det går:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Inger Marie :)

   Så hyggelig at du har lyst å følge med videre! Vi fant ut at det var bare å fylle opp bilen med det samme :) og steinen går ikke ut på dato heller. Gleder oss til å ta fatt på arbeidet :)

   Slett
 2. Blir spennende å sjå hvor fint det blir :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Iris :) Så kjekt at du har tatt turen innom bloggen vår! Vi får ta oss en kaffekopp og fler i hagen når det går mot lysere tider. Vi snakkes :)

   Slett

Tusen takk for besøk og hyggelig kommentar i bloggen vår :) Det settes stor pris på!