Om oss

Heisann og velkommen til oss :)

Vi bor på en vakker øy vest mot havet i Fjell Kommune. Hagen vår er på ca 2000 kvadratmeter og er en blanding av berg, skråninger og flate partier. Her har vi karpedam, stauder, løker, busker, trær, clematis, fuchsia, dahlia, frukttrær og sommerblomstrer. Inntil 2010 var det gjort lite i hagen men de siste årene har det skjedd en del :) 


Siden vi bor helt ute ved kysten er vinden en utfordring i hagen vår. Vi har hodene full av ideer hvordan vi kan skjerme hagen for vind samtidig som vi ønsker en innrammet hage med flere rom. Vi er ivrige og entusiastiske hageskapere begge to og til tider kan det skorte på tolmodigheten mens vi venter på at trær og busker vokser til og er med på å skape den frodige hagen vi ønsker :) Mest av alt storkoser vi oss med det vi får til fra sesong til sesong. For oss er det ren avkobling og rekreasjon å arbeide i hagen og vi setter stor pris på lidenskapen vi begge har for hageinteressen.

En liten titt i vår hage fra hagesesongen 2013. Beklager noe dårlig bildekvalitet. Lover bilder av bedre kvalitet fremover :)Uteplass ved karpedammen laget i 2012

Levegg og bed ble anlagt våren 2011

Karpedammen er noen år men bedet rundt dammen startet vi på i 2011


Hekk av pil ble plantet sommeren 2011

Drivhuset vårt, oppført vinter 2011

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hei Bente :) Takk for hyggelig tilbakemelding! Og besøk i bloggen vår :)

   Slett
 2. Så utruleg flott! Og skikkeleg inspirasjon til oss andre:) Sjølv har eg så vidt påbegynt min hage. Skal og ha karpedam:) Hola er klar, og målet er at den vert ferdig i løpet av våren. Dahlia er min nye lidenskap, etter at eg kjøpte ei fantaskisk plante i fjor sommar (nydelig med mørke burgunder blomster og heilt mørke blad.). I år blir det mange fleire, og neste år blir det enno meir:) Leitar litt etter nokre med store blomstrar, men har ikkje klart å finne nokon enda. Flott side de har og ein flott hage! Lykke til med ny sesong:)

  Mvh Nicholas

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Nicholas :) Tusen takk for hyggelig og inspirerende tilbakemelding! Dahlia har lett for å bli en lidenskap,mot vi er nok blitt litt hekta vi og. Vi satt strek i fjor for da mente vi at vi hadde rikelig, men det var i fjor ;) Blir noen nye i år også :) Dam og vann i hagen er en berikelse i hagen! Det kan du glede deg til! Ønsker deg lykke til med dam og opparbeiding av din hage! Hilsen fra Tone

   Slett

Tusen takk for besøk og hyggelig kommentar i bloggen vår :) Det settes stor pris på!